Werken bij NG Global Construction

Ruimte voor toptalent!

Als je werkt bij NG Global Construction ben je meer dan een "werknemer", je bent een partner Ė iemand die deelt in het succes en in de behaalde resultaten. Jouw carriŤre begint met constructie: bouwtekeningen, offertes, werkplan en uitvoering. Wij zijn hier om je te helpen en om in jouw ontwikkeling te investeren, want ons succes hangt af van jouw succes. Wij willen je ondersteunen in het ontwikkelen van jouw vaardigheden en het verwezelijken van jouw ambities.

Ons gezamenlijke doel is gebaseerd op de visie en missie van NGGC: het construeren van duurzame panden voor privť en commerciŽle doeleinden met de nieuwste innovatieve technologieŽn op de bouwmarkt. We streven ernaar om de produkten die we bieden op de bouwmarkt steeds weer te improviseren. Daarom is het essentieel dat we elkaar altijd met respect en waardigheid behandelen.

Waarschijnlijk is onze werksfeer anders dan andere bedrijven waar je ooit gewerkt hebt. Dit doen we bewust. NGGC staat voor gelijke kansen en probeert een omgeving te creŽeren die innovatief, dynamisch, levendig, en vol enthousiasme is. Jouw inzet en ideeŽn zijn in deze tijd van dynamiek en groei cruciaal om succes te boeken en om onze doelstellingen te bereiken.

Contact Us