Percelen

Wij bieden op aantrekkelijke locaties mooie percelen aan, waar u uw woning kunt bouwen. Alle projecten hebben eenvoudige interne financiering beschikbaar, zowel voor ingezetenen van Suriname als voor niet-ingezetenen. Na een geringe aanbetaling komt u al in aanmerking voor de interne financering, zonder verdere toetsing of loonslips. Dit is met name prettig in geval van een onregelmatig inkomen.

Zo kunt u uw perceel in enkele jaren aflossen, tegen een aantrekkelijke rente! Hieronder treft u een kaart aan voor de ligging van de projecten, en daaronder een korte beschrijving per project. De projecten liggen in Paramaribo, Wanica en Commewijne.

Paramaribo

 • Hendrikstraat

  Hendrikstraat

  Een verkavelingsproject in een chique buurt in Paramaribo-Zui, in een bewoonde omgeving, dichtbij de stad.

 • Suri Village III

  Suri Village III

  Een verkavelingsproject op Morgenstond. Hier zijn de laatste percelen tegen een betaalbare prijs te koop.

Wanica

 • Welgedacht A

  Welgedacht A

  Op nog geen 15 minuten afstand van de stad bevindt zich het Welgedacht A project. Het project bevindt zich in een bewoonde omgeving en rondom het project treft men een supermarkt aan. Het project is zeer eenvoudig bereikbaar vanaf de Magentakanaalweg en de Indira Ghandiweg. Bij een aanbetaling vanaf 2.000 euro vindt de eigendomsoverdracht direct plaats.

 • Vredenburg Serie A

  Vredenburg Serie A

  Na het succes van de grote verkavelingsprojecten Vredenburg Serie A en B, zijn wij terug met een nieuw project aan de Vredenburg Serie A weg. Het project ligt dichtbij de reeds uitverkochte verkavelingsprojecten Malangweg en Vredenburg Serie A en bevindt zich in een natuurrijke omgeving. Het project is zeer eenvoudig bereikbaar is vanaf Highway en de Indira Ghandiweg. Bij een aanbetaling vanaf 1.500 euro vindt de eigendomsoverdracht direct plaats.

 • Menckenbergstraat

  Menckenbergstraat

  Dit luxueuze verkavelingsproject aan de Menckenbergstraat ligt in een rustieke omgeving, dichtbij Paramaribo en Leiding. Het zicht op dit nieuw project is zeer adembenemend.

 • Malangweg

  Malangweg

  Op de hoek van de Malangweg en de Vredenburg Serie A bevindt zich ons nieuw verkavelingsproject. Rondom het project bevinden zich een supermarkt, verzekeringsmaatschappij en een kinderdagverblijf. Het betreft een bewoonde omgeving, dat zeer eenvoudig bereikbaar is vanaf Highway en Indira Ghandiweg (Paramaribo en Lelydorp).

 • Vredenburg Serie B

  Vredenburg Serie B

  In een rustige omgeving, vlakbij het nieuw te bouwen ziekenhuis, dus op een populaire locatie, wordt het adembenemende verkavelingsproject Vredenburg Serie B gerealiseerd. Dit verkavelingsproject volgt op ons succesvolle grote project op Vredenburg Serie A.

 • Vierde Rijweg

  Vierde Rijweg

  In een rustige omgeving op een kwartier rijden van de Hermitage Mall bevindt zich het Vierde Rijweg verkavelingsproject.

Commewijne

 • Lust & Rust

  Lust & Rust

  Dit populaire verkavelingsproject in Commewijne aan de Commissaris Thurkowweg bestond uit 61 kavels. Er zijn nu nog slechts 9 kavels over.