Bouwgarantie

NG Global Construction Suriname levert producten met kwaliteit. Hoewel wij overtuigd zijn van de kwaliteit die wij leveren, en omdat wij u als klant graag zekerheid willen bieden, bieden wij u verschillende garanties.

In aanvulling op onze doelstellingen op het gebied van Kwaliteit, Gezondheid & Veiligheid en Milieu bieden wij een garantie op bouw- en verbouwwerkzaamheden.

De specifieke garanties worden met u afgesproken in de bouwovereenkomst. De garanties zien op tekortkomingen tijdens de bouw, ernstige gebreken en verborgen gebreken. Hieronder een overzicht van de verschillende garanties die geboden worden:

Garantie op tekortkomingen

Wij verbinden ons in de bouwovereenkomst om eventuele tekortkomingen, die binnen zes maanden aan het licht komen na datum oplevering, te herstellen.

Garantie op verborgen gebreken

Wij verbinden ons in de bouwovereenkomst om eventuele verborgen gebreken, die binnen vijf jaren aan het licht komen na datum oplevering, te herstellen.

Een verborgen gebrek is een gebrek dat u redelijkerwijs niet eerder had kunnen ontdekken. Als u op een verborgen gebrek stuit, dan dient u deze zo snel mogelijk te melden. De verborgen gebreken zullen dan door NG Global Construction worden hersteld.

Garantie op ernstige gebreken

Wij verbinden ons in de bouwovereenkomst om eventuele ernstige gebreken, die binnen twintig jaren aan het licht komen na datum oplevering, te herstellen.

Een ernstig gebrek is een gebrek aan de constructie waardoor uw woning geheel of gedeeltelijk dreigt te vergaan. Denk bijvoorbeeld aan een ernstige, voortschrijdende, verzakking. Als u op een ernstig gebrek stuit, dan dient u deze zo snel mogelijk te melden. Het ernstig gebrek zal dan door NG Global Construction worden hersteld, of anderszins worden opgelost, steeds naar tevredenheid van de client.

Interesse in bouwen met NGGC ?

Vul het formulier in en klik op verzenden. U kunt ook bellen met 425 644.