Advisering

Bouwkundig advies

Bij NGGC kunt u ook terecht voor advies en beoordeling over structurele vragen en of problemen binnen de bouw. Onze constructie consultants zijn experts in de bouw, met een diploma in de werktuigbouwkunde en techniek of een verwant gebied. Ze hebben jaren ervaring in de bouw, en zijn bekend met alle aspecten van de bouwhandel.

Onze constructie consultants kunnen u vanaf de fundering tot het sleutelklaar opleveren van de woning voorzien van deskundig advies ten aanzien van de beste constructie mogelijkheden voor uw woning. Bestaande woningen worden door ons ook constructief beoordeeld.

Indien u eventueel problemen ondervindt bij uw reeds bestaande woning kunt u gerust bij ons langskomen voor een situatie opname, diagnose en een deskundig advies hoe u het probleem het best kunt oplossen.

Juridisch advies

U bent bij ons ook terecht voor Juridisch advies bij de start van de bouw, tijdens de bouw en na de oplevering. Wij zorgen ervoor dat uw project van begin tot eind draaiende wordt gehouden op de afgesproken bestek en begroting. Eventuele juridische problemen die zich tijdens of na de bouw voordoen kunt u gerust aan ons overlaten.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in alle zaken rondom grondbeschikkingen, verkavelingen en boedelverdelingen. Wij werken samen met een advocatenkantoor in Nederland. In Suriname is mr. P.P.G. Bissessur u van dienst.

Financieel advies

Wij adviseren en verzorgen het hele traject inzake (her)financieringen en verzekeringen van uw eigen woning, bedrijfspand of beleggingen. Wij zijn ook FATUM agent.

Advies nodig?